AFYONKARAHİSAR / EMİRDAĞ - Şükrü Mola İlkokulu

Şükrü Mola İlkokulu

Karşıyaka Mh. 8059 Çinier Sk. No.2 Emirdağ/Afyonkarahisar
Vizyon
Tüm öğrencilerimize, kendi ilgi ve yetenekleri dâhilinde hedeflerini belirleyerek bu hedeflere ulaşmak için yılmadan çalışacak, teknolojiden üst düzeyde verimli bir şekilde yararlanacak, Atatürk ilke ve inkılâplarını, toplumumuzun değerlerini benimseyerek, üretici topluma örnek sosyal bir birey olacak birikimi kazandırmayı istiyoruz.
Misyon
Milli eğitimin temel amaçları doğrultusunda nitelikli bir eğitim-öğretim ortamı oluşturmak, okul çevresi ile bütünleşerek sıcak bir iletişim ortamı kurmak, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, çağın gerektirdiği bilgi ve becerilerine sahip, yurduna ve milletine yararlı bireyler yetiştirmek istiyoruz.
Ulaşım
Cumhuriyet Meydanı´ndan her 30 dakikada belediye otobüsleriyle ulaşım sağlanmaktadır.
Karşıyaka Mh. 8059(Çinier) Sk. No:4 Emirdağ Devlet Hastanesi karşısı
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İlçe merkezinde Karşıyaka Mahallesi Emirdağ Devlet Hastanesi karşısındadır. İle 76 km uzaklıktadır.